Budgetcoaching

Als bewindvoering voor u niet noodzakelijk is, u geen of nauwelijks schulden heeft en eigenlijk alleen hulp nodig heeft bij het krijgen van overzicht en het behouden daarvan, dan is budgetcoaching wellicht een goede keuze voor u.

We kunnen u ondersteunen in uw financiële administratie maar nemen het niet van u over. Bankrekeningen worden niet overgenomen, maar blijven in uw eigen beheer. Samen stellen we een plan op en zetten de inkomsten en uitgaven op een rijtje. Op die manier kunnen we zien waarop u wellicht kunt besparen of meer inkomsten kunt genereren. We doen dit samen met u, bij u thuis. Wij kijken mee, zetten alles op een rijtje en geven tips. We scheppen dus orde en laten u daarnaast zien hoe u uw administratie het beste op orde kunt houden om het vervolgens weer helemaal zelf te kunnen oppakken.

We kunnen u uiteraard ook ondersteunen bij internetbankieren en het doen van online betalingen. Ook als dat uw enige vraag is en u niet zozeer hulp nodig heeft bij het krijgen van overzicht.

Tarieven

Voor budgetcoaching is geen vergoeding mogelijk, u betaald de kosten hiervoor zelf. U kunt de tarieven vinden onder kopje “tarieven“.